na-zaliznitsi-zbilshilas-kilkist-vipadkiv-travmuvannya-ditey

На залізниці збільшилась кількість випадків травмування дітей

 • 9184 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Від початку 2019 року внаслідок ураження електричним струмом на залізничних об'єктах травмовано вісім громадян, з них чотирьох - смертельно. Серед травмованих четверо дітей віком до 16 років. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"Загалом від початку цього року станом на 15 квітня 2019 року внаслідок ураження електричним струмом травмовано 8 сторонніх громадян, з них 4 - смертельно. Серед травмованих 4 дітей віком до 16 років, яких травмовано не смертельно", - повідомили залізничники.

Для порівняння, за відповідний період 2018 року внаслідок ураження електричним струмом було травмовано, за даними УЗ, трьох сторонніх громадян, з них одного - смертельно. Серед травмованих у 2018 році одну дитину віком до 16 років було травмовано не смертельно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодика катували струмом, щоб вибити зізнання у крадіжці

Що стосується випадків травмування на залізниці цього року, то, як зазначили в УЗ, 10 квітня на колії станції "Олександрія" на Одещині підліток 2007 року народження спробував зробити селфі й піднявся на дах вагона-зерновоза. У результаті він був уражений електричним струмом і впав на землю. Потерпілого з 50% опіків тіла було доправлено до Олександрійської міської лікарні, а звідти - до реанімаційного відділення опікового центру міста Кропивницький.

11 квітня на станції "Одеса-Застава І" машиніст поїзда виявив на вагоні-зерновозі стороннього чоловіка на вигляд 20-25 років, смертельно ураженого електричним струмом.

13 квітня о 15:25 на 19-ій колії технологічного парку станції "Одеса-Східна" підліток 2006 року народження при спробі зробити селфі піднявся на дах цистерни та був уражений електричним струмом. Його доставлено до опікового центру клінічної лікарні Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі підлітка, який зайшов до щитової, вдарило струмом

У цей же день, на 938 км перегону Колійний пост 939 км – Лозова було виявлено підлітка 2006 року народження з ознаками травмування рухомим складом. За попередньою інформацією, потерпілий під час руху вантажного поїзда займався з друзями зачепінгом та потрапив під рухомий склад. Внаслідок наїзду потерпілий отримав травматичну ампутацію однієї ноги та травми другої ноги. Хлопець доправлений до лікарні міста Лозова.

14 квітня на столичній станції "Дарниця" на коліях виявили підлітка 2004 року народження, ураженого струмом, який лежав біля вагона-зерновоза. За попередньою інформацією, потерпілий отримав близько 60% опіків тіла.

Наступного дня, на 3-ій колії станції "Бориспіль" на Київщині електромеханік побачив у районі стрілочного переводу спалах на контактній мережі. Підійшовши на місце події, він виявив стороннього чоловіка, ураженого електричним струмом, тіло якого горіло. Цей чоловік отримав опіки, не сумісні з життям, вказали в УЗ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Польща зменшує імпорт нафти з Росії

     • 10809 переглядiв

    Marvel випустила новий проморолик "Месників"

     • 31022 переглядiв

    У Житомирі у маршрутки на ходу відірвалося два колеса

     • 15070 переглядiв