na-lvivschini-pid-kolesami-pasazhirskogo-potyagu-zaginuv-cholovik

На Львівщині під колесами пасажирського потягу загинув чоловік

 • 15631 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. У Львівській області внаслідок наїзду пасажирського потягу чоловік отримав травми, несумісні з життям. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області. 

Цитата: 

"Внаслідок наїзду потяга на Львівщині загинув чоловік. Як встановили співробітники Стрийського районного відділу поліції, внаслідок наїзду 59-річний місцевий мешканець отримав травми, від яких помер на місці події", - повідомили в поліції.

Деталі

Так, 17 лютого на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення проте, що близько 21.10 на перегоні "Бориничі-Ходорів" в районі залізничної зупинки Чорний Острів у Стрийському районі внаслідок наїзду потяга загинув чоловік.

Як встановили правоохоронці, 59-річний місцевий мешканець отримав травми, несумісні з життям, внаслідок наїзду пасажирського потяга сполученням "Київ - Івано-Франківськ".

Правоохоронці зазначили, що за фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події. Тіло загиблого скеровано на судово-медичну експертизу.

Доповнення 

У грудні минулого року на Львівщині потяг смертельно травмував чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Схильний до втечі з СІЗО: Навального поставили на облік

     • 17752 переглядiв

    Населення України торік скоротилося на понад 300 тисяч

     • 19690 переглядiв