na-fronti-vidbulosia-54-boiovi-zitknennia-henshtab

На фронті відбулося 54 бойові зіткнення – Генштаб

 • 19371 переглядiв

Протягом минулої доби відбулося 54 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 98 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Протягом минулої доби відбулося 54 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 98  обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив у ранковому зведенні Генштаб, передає УНН.

Деталі

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Часів Яр, Нью-Йорк, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 8 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Уманське, Новокалинове, Первомайське та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка та Новомихайлівка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 16 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 9 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, загарбники здійснили 4 безуспішних атаки на позиції наших військ.

Сили оборони України завдали 22 авіаударів по окупантах – Генштаб15.04.24, 07:18

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На фронті відбулося 54 бойові зіткнення – Генштаб

     • 19371 переглядiв

    ISW: Іран комбінованим ударом шукав слабкі ланки ППО Ізраїлю

     • 132707 переглядiв

    15 квітня: Всесвітній день мистецтва, День McDonald’s

     • 173850 переглядiв

    У Китаї під час екскурсії загинули 12 людей

     • 92618 переглядiв