n-kholodnitskiy-stroki-davnosti-po-spravi-de-figuruye-o-dovgiy-splivayut-u-sichni-2018

Н.Холодницький: строки давності по справі, де фігурує О.Довгий, спливають у січні 2018

 • 9614 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Слідство має завершитись до того, як сплинуть строки давності притягнення до відповідальності по справі де фігурує Олесь Довгий. Про це в інтерв'ю журналістам повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо спрямовувати слідство і процесуальних керівників на те, щоб вкластится в строки, визначені КПК, в зв'язку з тим, що є строки давності притягнення до кримінальної відповідальності, що є досить нетривалими... на розкачку часу немає...Ми сподіваємося, що ВР прийме рішення, і все-таки дасть згоду органам слідства довести це провадження до логічного завершення", -  зазначив Н.Холодницький.

В свою чергу, Генеральний прокурор Юрій Луценко уточнив, що термін притягнення О.Довгого до кримінальної відповідальності спливе 1 січня 2018 року.

Нагадаємо, Комітет з питань Регламенту Верховної Ради не підтримав подання Генеральної прокуратури щодо зняття депутатської недоторканності з народного депутата Олеся Довгого.

Як повідомляв УНН, кримінальне провадження стосовно О.Довгого стосується земельних махінацій, які призвели до втрати київською громадою великої кількості землі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Луцьку відбувся рейд незаконними гральними закладами

     • 7226 переглядiв

    Через повені в Китаї загинуло 56 осіб

     • 8056 переглядiв

    САП готова висунути підозру О.Довгому - Н.Холодницький

     • 7630 переглядiв

    У Кремлі назвали дату зустрічі В.Путіна і Д.Трампа

     • 11664 переглядiв

    Винуватців стрілянини в Миколаєві заарештували

     • 8952 переглядiв

    "Зоря" мінімально перемогла хорватський "Хайдук"

     • 8764 переглядiв