mayzhe-vsya-narodna-militsiya-dnr-polyagla-pid-mariupolem-rozvidka

Майже вся "народна міліція ДНР" полягла під Маріуполем - розвідка

 • 205644 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У «ДНР» практично не залишилось «народних міліціонерів» – більшість загинула в боях під Маріуполем, проти верхівки почали розслідування, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, пише УНН.

Цитата

"У боях на маріупольському напрямку окупанти залучили весь особовий склад так званої «МВС ДНР». Включно з військовослужбовцями «внутрішніх військ ДНР» і курсантами «Донецької академії МВС». Встановлено, що за час участі у бойових діях «МВС ДНР» зазнало великих втрат: Маріупольський напрямок. до 1000 чол. безповоротні втрати в т.ч. 26 курсантів; понад 2800 чол. санітарні втрати", - повідомили у ГУР МОУ.

Деталі

За даними воєнної розвідки, втрати "МВС ДНР" на інших напрямках: близько 500 чол. безповоротні втрати; близько 2100 чол. санітарні втрати.

"Брак «правоохоронців» призвів до погіршення ситуації з підтримкою «громадського правопорядку» і значно ускладнив подальшу примусову мобілізацію. «Міністр внутрішніх справ ДНР» ухвалив рішення про призначення спеціального службового розслідування відносно начальника «Донецької академії МВС» та начальників апарату «ВВ МВС» за фактом втрат серед особового складу", - зазначили у ГУР МОУ.

Доповнення

За останніми даними Генштабу ЗСУ, українські військові ліквідували уже близько 21,6 тис. окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі