matios-pismovo-prosit-parubiya-ne-znischuvati-pravookhoronnu-sistemu

Матіос письмово просить Парубія не знищувати правоохоронну систему

 • 7060 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Якщо голова Верховної Ради Андрій Парубій підпише судову реформу з правками Лозового, він скоїть злочин. Про це у п’ятницю, 27 жовтня, під час участі у ток-шоу "Народ проти" (телеканал ZIK) заявив Головний військовий прокурор-заступник Генерального прокурора Анатолій Матіос, передає УНН.

"Я направив Голові ВР листа, - зазначив він, - де написав чорним по білому, що ті зміни, які проголосували під куполом заради судової реформи - гарної, добре прописаної, - куди вписав Лозовий нашого потерпілого зміни, то у нас буде знищена правоохорона система. І якщо цей закон підпишуть з тими хитрощами політичними, яких ви не бачите, то у нас буде параліч. І якщо цей закон підпише голова ВР, то у нього буде склад злочину – підробка документів. Я це написав. Я не боюся".- заявив Матіос

Головний військовий прокурор висловив занепокоєння тим. що діється "під куполом"( ВР - ред.), і закликав Голову Верховної Ради "одуматися і не нищити державу".

Нагадаємо, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос закликав голову Верховної Ради Андрія Парубія не підписувати проголосовані зміни до Кримінального процесуального кодексу, оскільки вони паралізують правоохоронну систему.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Небойові втрати складають дві повноцінні бригади - Матіос

     • 13260 переглядiв

    У листопаді розслідувати справи буде нікому, - Матіос

     • 15682 переглядiв

    Станцію метро "Хрещатик" відкрили, вибухівку - не знайшли

     • 10906 переглядiв