likari-pochinayut-trenuvati-balukha-do-samostiynogo-dikhannya-nardep

Лікарі починають тренувати Балуха до самостійного дихання - нардеп

 • 12200 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Стан звільненого з російської в’язниці українського політв’язня Володимира Балуха, який потрапив у лікарню після побиття, залишається стабільним, без погіршення, чоловіка починають поступово тренувати до самостійного дихання. Про це повідомила народний депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вже третій тиждень наш Володя Балух знаходиться в лікарні після злодійського нападу. Новини від лікуючих лікарів: "Пацієнт стабільний, без погіршення. Повної свідомості ще немає. Починаємо поступово тренувати до самостійного дихання", - написала Геращенко.

Нагадаємо, 19 вересня Дніпровський районний суд заарештував на 2 місяці підозрюваного у заподіянні тяжких травм Володимиру Балуху.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Як повідомляв УНН, поліція затримала підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень Володимирові Балуху.

За інформацією столичної прокуратури, це 32-річний житель Київської області.

Як встановило слідство, між потерпілим та підозрюваним виник словесний конфлікт. Чоловік наніс Володимиру Балуху удар ногою в спину, внаслідок чого останній впав на бетонне покриття пішохідної доріжки, вдарившись при цьому головою.

У пресслужбі Нацполіції наголосили, що “зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу”. Внаслідок вищевказаних дій Балух отримав тяжкі травми та вранці був госпіталізований до лікарні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі