koli-meni-znadobitsya-santekhnik-ya-zatelefonuyu-ilonu-kislitsya-vidreaguvav-na-dopisi-maska-u-twitter

"Коли мені знадобиться сантехнік, я зателефоную Ілону": Кислиця відреагував на дописи Маска у Twitter

 • 307254 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця відреагував на дописи у Twitter винахідника, мільярдера Ілона Маска щодо запропонованого "мирного плану" для України. Кислиця наголосив, що наступного разу, коли йому знадобиться сантехнік, він зателефонує Маску, передає УНН.

Цитата

"Наступного разу, коли мені знадобиться сантехнік, я зателефоную Ілону Маску. Він не займається сантехнікою?! Тоді якого біса він говорить про міжнародні відносини та міжнародне право? До речі, хороший сантехнік - це краще, ніж думки Маска про незаконно окуповані території іноземної держави", - написав Кислиця у Twitter.

Контекст 

Мільярдер Ілон Маск поділився думками про можливий результат наприкінці війни, яку розпочала росія проти України. На його думку, Крим формально буде у складі росії, як і був з 1783 року. В Офісі Президента України швидко відреагували.

Згодом Маск опублікував нове опитування, в якому запитав, чи повинна воля людей, що живуть на Донбасі та в Криму, вирішити, "у складі росії вони чи України".

Також він заявив, що у росії втричі більше населення, ніж в Україні, тому перемога України в тотальній війні малоймовірна.

Доповнення 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на дописи мільярдера Ілона Маска в Twitter та опублікував опитування в якому запитує, який Маск більше подобається – той, хто підтримує Україну чи рф.

Next time I need a plumber I call @elonmusk He doesn’t do plumbing?! Then what the heck’s the matter, why does he speak of international relations and internl law? Btw a good plumber is better than Musk’s secondhand opinions on illegally occupied territories of a foreign nation https://t.co/iuEprQUmI4

— Sergiy Kyslytsya (@SergiyKyslytsya) October 3, 2022

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Повітряні Сили збили 28 із 29 ударних російських дронів

     • 101849 переглядiв

    Уночі над Дніпропетровщиною ППО знищила два "шахеди"

     • 74797 переглядiв

    Нічна атака на Харків: стали відомі наслідки

     • 33314 переглядiв

    Помічник Трампа зізнався, що вкрав у нього $60 тисяч

     • 54768 переглядiв

    Новини по темі

    "Гарні передвісники бавовни": у Маріуполі прогриміли вибухи

     • 165865 переглядiв

    Ураган Orlene обрушився на тихоокеанське узбережжя Мексики

     • 159999 переглядiв