kiyiv-vzhe-vidiliv-kompensatsiyi-dlya-postrazhdalikh-vid-vibukhu-na-poznyakakh-klichko

Київ вже виділив компенсації для постраждалих від вибуху на Позняках – Кличко

 • 13826 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Столична влада вже виділила грошові компенсації у розмірі від 50 до 100 тисяч гривень для постраждалих від вибуху, що стався 21 червня в одній із багатоповерхівок київського району Позняки. Про це у своєму Telegram-каналі написав міський голова Віталій Кличко, передає УНН.

"Місто працює над оперативним відновленням документів постраждалих мешканців будинку на Позняках, де минулої неділі стався вибух, - аби люди якнайшвидше отримали грошові компенсації, які вже виділила столична влада (від 50 до 100 тисяч гривень на родину). Тільки що зустрівся з постраждалими мешканцями", - написав мер.

Говорячи про нове житло, сертифікати на яке почав сьогодні видавати постраждалим Президент України, у разі необхідності здійснення там ремонту, міська влада візьме на себе вирішення цього питання.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування декількох поверхів. Рятувальники виявили на місці трагедії тіла п’яти загиблих.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: мені треба на Закарпаття

     • 22461 переглядiв

    У Києві з початку року змінили ім'я понад 500 людей

     • 14003 переглядiв

    Військовим передали партію броньованих машин

     • 13862 переглядiв