kharkivschina-okupanti-vedut-obstrili-z-pivnochi-i-pivnichno-skhidnogo-napryamku-ukrayinski-zakhisniki-yikh-vidsuvayut-golova-ova

Харківщина: окупанти ведуть обстріли з півночі і північно-східного напрямку, українські захисники їх відсувають - голова ОВА

 • 123304 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Російські окупанти ведуть обстріли з півночі і північно-східного напрямку Харківської області, а українські захисники відсувають ворога по цих напрямках. При цьому ворог обстрілює регіон з артилерії та з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, інформує УНН

Цитата

"Окупанти ведуть обстріли з півночі і північно-східного напрямку нашої області. Збройні сили України свої позиції тримають і виборюють кожний метр нашої території. Вони відсувають ворога по цих напрямках, у місті Харків ситуація більш стабільна, однак на вулицях знаходитися занадто небезпечно. Окупанти обстрілюють регіон з артилерії та з реактивних систем залпового вогню", - розповів очільник ОВА.

Деталі

За його словами, пріоритетом для російських загарбників є Ізюмський напрямок.

"Ми постійно знаходимось в активній бойовій фазі, ворог намагається постійно проривати позиції, Ізюмський напрямок для них є принциповим, бо через нього окупанти переправляють військові підрозділи до Луганської та Донецької областей, щоб збільшити там свою військову присутність. Окупанти щодня несуть втрати", - наголосив Синєгубов. 

Голова ОВА зазначив, що окупанти постійно зривають евакуаційні коридори та не дозволяють привозити гуманітарну допомогу.

"Люди намагаються саморганізуватися та виїхати, але це небезпечно. У нас були випадки, коли окупанти розстрілював цілі колони", - підкреслив він. 

Нагадаємо 

Під час свого вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський повідомив, що під окупацією російськиї військ знаходиться третина Харківської області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Луврі невідомий вимазав тортом картину "Мона Ліза"

     • 256790 переглядiв