khabar-15-tisyach-dolariv-za-vpliv-na-rishennya-na-kmda-choloviku-povidomleno-pro-pidozru

Хабар 15 тисяч доларів за вплив на рішення на КМДА: чоловіку повідомлено про підозру

 • 25172 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. У Києві повідомили про підозру чоловіку, який вимагав хабар у розмірі 15 тисяч доларів за вплив на рішення КМДА щодо поновлення договору оренди земельної ділянки. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

"…громадянину повідомлено про підозру у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України). За даними слідства, чоловік за 15 тис. доларів США пообіцяв підприємцю використати свої особисті зв’язки з чиновниками КМДА та депутатами Київради для поновлення договору оренди земельної ділянки у Голосіївському районі столиці", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що у ході проведення контролю за вчиненням злочину задокументовано одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. доларів США. У середу, 17 червня 2020 року, після передачі 10 тис. доларів США - другої частини хабара, його затримано.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу, встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до вчинення злочину.

Нагадаємо, у Києві затримали чоловіка, який вимагав 15 тисяч доларів хабаря за вплив на прийняття рішення КМДА та Київрадою щодо поновлення договору оренди земельної ділянки.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Україна очікує місію МВФ у липні-серпні

     • 13404 переглядiв

    Рада дозволила випускникам складати ДПА за бажанням

     • 45068 переглядiв