izrayilski-sili-vbili-palestintsya-pid-chas-zitknen-na-zakhidnomu-berezi

Ізраїльські сили вбили палестинця під час зіткнень на Західному березі

 • 13838 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Ізраїльські війська вбили палестинця в ході зіткнень, що спалахнули в четвер під час похорону 12-річного палестинського хлопчика, застреленого днем ​​раніше солдатами, повідомило міністерство охорони здоров'я Палестини. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Свідки кажуть, що сотні палестинців закидали камінням ізраїльські війська під час поховання біля міста Хеврон на окупованому Західному березі.

Ізраїльські військові заявили, що війська "відповіли засобами розгону заворушень, патронами 22 калібру та бойовим вогнем в повітря".

Міністерство охорони здоров'я Палестини заявило, що 20-річний Шавкат Авад був поранений ізраїльським пострілом і помер в лікарні. За їх словами, ще 12 протестуючих отримали поранення.

Доповнення

Палестинські офіційні особи заявили, що 12-річний Мохаммад Аль Аламі був смертельно поранений в груди ізраїльськими військами в середу, коли він їхав в машині зі своїм батьком.

Додамо

Західний берег входить в число територій, на яких палестинці прагнуть до державності.

Насильство там відбувається з тих пір, як в 2014 році були перервані переговори між палестинцями та Ізраїлем за підтримки США.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі