izrayil-zavdav-udariv-po-taboru-khamas-v-gazi-u-vidpovid-na-zapusk-raketi

Ізраїль завдав ударів по табору ХАМАС в Газі у відповідь на запуск ракети

 • 8120 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Винищувачі та бойові вертольоти Армії оборони Ізраїлю атакували в понеділок кілька цілей на території військового табору руху ХАМАС в північній частині сектора Газа у відповідь на запуск ракети по ізраїльській території з палестинського приморського анклаву. Про це повідомляє УНН із посиланням на армійську прес-службу Ізраїлю.

"Раніше сьогодні запуск ракети був ідентифікований по ізраїльській території з сектора Газа. У відповідь винищувачі та бойові вертольоти завдали ударів по ряду цілей ХАМАС у військовому таборі цієї організації в північній частині сектора Газа", - вказали військові.

"Армія оборони Ізраїлю вважає рух ХАМАС відповідальним за всі події в секторі Газа і з його території атаки", - додали в армії, відзначивши, що "продовжать діяти для захисту ізраїльських громадян від терору з сектора Газа.

Нагадаємо, ракета, запущена з сектора Газа в бік Ізраїлю, була перехоплена ізраїльською системою ППО.

Раніше, наприкінці грудня, ізраїльський бойовий вертоліт завдав удар по військовому посту руху ХАМАС в секторі Газа у відповідь на запуск ракети по території єврейської держави раніше в той же день.

Як повідомляв УНН, у середині листопада, під час ракетного обстрілу ізраїльської території з сектора Гази, кількість постраждалих зросла до 53, двоє з них знаходяться в критичному стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рятувальники попередили про лавинну небезпеку

     • 8762 переглядiв

    В аеропортах Берліна страйкують працівники служб безпеки

     • 8266 переглядiв

    Число жертв обвалу в Індонезії зросла до 32

     • 9669 переглядiв

    Рятувальники за минулу добу провели понад 850 виїздів

     • 9995 переглядiв

    Великий десантний корабель ВМС США увійшов до Чорного моря

     • 27372 переглядiв