istoriyi-lyudey-scho-nadikhayut-v-mkhp-podyakuvali-ukrayinskim-zhinkam-za-turbotu-pro-vpo

Історії людей, що надихають: в МХП подякували українським жінкам за турботу про ВПО

 • 85058 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Українські жінки — це приклад щирої прихильності до своєї справи і любові до Батьківщини. Про це зазначили у пресслужбі "Наша Ряба" (МХП), передає УНН.

Деталі

В якості прикладу в "Нашій Рябі" згадали про Одеське обласне об’єднання церков євангельських християн баптистів. Щодня представники об’єднання готують курячу тушонку, щоб нагодувати якомога більше вимушених переселенців в Одеській області, зазначили в "Нашій Рябі".

"Нам надали допомогу, і ми хочемо таким чином віддячити, допомогти іншим. Це наша така мета, тому ми приходимо та допомагаємо готувати", — цитують в "Нашій Рябі" слова волонтерок.

Там додали, що підрахувати загальну кількість приготованих банок із тушонкою важко.

"Але це і не важливо. Головне це те, що наші українські жінки — це приклад щирої прихильності до своєї справи і любові до Батьківщини", - зазначили в "Нашій Рябі".

Нагадаємо

Нещодавно "Наша Ряба" передала партію дитячого харчування "КОКО" благодійним фондам.

Довідка

"Наша Ряба" – бренд охолодженої курятини високої якості, без антибіотиків та гормонів росту, належить міжнародній компанії МХП.

Використання новітніх технологій, дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм під час виробництва та фасування й оперативна доставка курятини вже давно зробили продукцію торгової марки лідером серед українських брендів. "Наша Ряба" піклується про українські сім’ї понад 20 років.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Слухання у справі MH17 перенесли на 8 червня

     • 83382 переглядiв

    ЗСУ знищили командний пункт чорноморського флоту рф

     • 442161 переглядiв

    росія засекретила плани експорту нафти морем - Reuters

     • 98282 переглядiв