golova-futbolnoyi-tsk-taki-vidvidav-mini-pole-ffu-prodakshn

Голова "футбольної" ТСК таки відвідав міні-поле "ФФУ Продакшн"

 • 15890 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Голова ТСК ВР з розслідування будівництва футбольних майданчиків у м. Києві Анатолій Костюх та ще окремі представники Комісії таки відвідали спортивний об'єкт, який будувало ТОВ "ФФУ Продакшн". Про це йдеться у повідомленні заводу із виробництва штучного футбольного покриття на сторінці Facebook, передає УНН.

"Висловлюємо подяку голові ТСК ВР з розслідування будівництва футбольних майданчиків Анатолію Костюху, а також членам Комісії, зокрема, й Ігорю Кривошеєву за рішення відвідати футбольний міні-майданчик, який будували саме ми - ТОВ "ФФУ Продакшн".

Під час візиту до Київської школи №210 представники ТСК мали можливість на власні очі пересвідчитися у тому, що зведений нами спортивний об'єкт існує, відповідає високим стандартам якості та повністю доступний для молоді, що займається футболом", - йдеться у повідомленні.

На підприємстві зауважили на тому, що решта представників ТСК сьогодні виїхали на адреси футбольних міні-майданчиків, до яких завод "ФФУ Продакшн" стосунку не має.

"...не отримував та не виконував замовлення на їх будівництво чи реконструкцію", - уточнив завод.

Нагадаємо, сьогодні члени ТСК ВР з вивчення питання будівництва футбольних міні-полів мали відвідати зведені "ФФУ Продакшн" спортивні обєкти у м. Києві. Всього їх налічується 66.

Однак, з невідомих причин, окремі з представників ТСК, зокрема і депутат Григорія Мамка, відправилися на міні-майданчики, які ТОВ "ФФУ Продакшн" не будував

Згодом, Мамка опублікував на своїй сторінці у Facebook повідомлення з фотографією незавершеного будівництва міні-поля, натякнувши на те, що до нього нібито має стосунок і "ФФУ Продакшн". 

"Ось кілька об‘єктів на Драйзера, 40-Б та Сабурова,14. На фото видно в якому стані покриття і стан майданчиків, які давно рахуються як добудовані. Протягом 2017-2018 року через афільовані з ФФУ структури мало відбутися будівництво 700 міні-футбольних полів по Україні. ТСК працює далі", - написав Мамка.

Насправді ж, ті поля, що будував "ФФУ Продакшн" на замовлення столичного КП "Житло-Сервіс" - усі були зведені у 2017-2018 роках, і фото-звіт про їх готовність доступний за посиланням.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Німці "напали" на українські яйця

     • 38478 переглядiв