dvoye-gribnikiv-pidirvalisya-na-minakh-na-kharkivschini-golova-ova-prosit-ne-khoditi-v-lis

Двоє грибників підірвалися на мінах на Харківщині - голова ОВА просить не ходити в ліс

 • 210955 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Ще двоє людей підірвалися на мінах у Харківській області - чоловіки, які пішли до лісу збирати гриби, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у суботу, 24 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"У Чугуївському районі поранення отримав 45-річний чоловік. Він підірвався на міні під час збору грибів. Аналогічний нещасний випадок стався з 24-річним жителем Ізюмського району, який також збирав гриби", - повідомив Синєгубов.

Деталі

Голова ОВА вкотре нагадав усім – відвідування лісів зараз є дуже небезпечним через велику кількість мін та нерозірваних боєприпасів. "Тільки за минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили на території області 578 вибухонебезпечних предметів. Закликаю утриматися від відвідування лісів, зараз це може коштувати життя або здоров'я", - зазначив він.

Синєгубов також нагадав, що сьогодні рівно 7 місяців від початку повномасштабного російського збройного вторгнення. "Ворог не припиняє терор мирного населення Харківщини. Протягом минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти, розташовані недалеко від кордону з рф та лінії зіткнення. Найбільше від обстрілів страждає Куп'янський район", - зазначив голова ОВА.

За минулу добу, з його слів, там зазнали поранення 5 людей, у тому числі 2 дітей – сестри 10 та 17 років.

"На лінії зіткнення наші захисники продовжують завдавати окупантам втрат в живій силі і техніці. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу!" - підкреслив він.

Доповнення

На Харківщині інтенсивність замінування набагато вища, ніж була на Київщині.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаїв уночі зазнав ворожих обстрілів - Кім

     • 97133 переглядiв

    Тайфун обрушився на Японію, загинули двоє людей

     • 158387 переглядiв