do-balukha-ne-pustili-advokata

До Балуха не пустили адвоката

 • 11860 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Адвокат українського активіста Володимира Балуха вранці 15 вересня прибув в СІЗО Сімферополя, щоб побачити свого підзахисного, але його не впустили до політв’язня. Про це повідомила "Кримська правозахисна група" у Facebook, передає УНН.

"Черговий СІЗО йому відповів, що звернення адвоката передано начальнику ФКУ СІЗО-1 УФСІН РФ по Криму Бережному Сергію Володимировичу, але його зараз немає на місці. Як начальник приїде в СІЗО, він буде особисто вирішувати це питання", - сказано у повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна передасть до суду докази побиття Балуха - МЗС

Нагадаємо, адвокат Балуха вимагатиме зустрічі з ним після інформації про побиття і погрози.

Українського активіста Володимира Балуха у сімферопольському СІЗО “вивели з камери, сильно побили і погрожують позбутися”, повідомив проекту Радіо Свобода “Крим.Реалії” заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООН повідомила про нові випадки катувань у кримських тюрмах

Засуджений в анексованому Росією Криму Володимир Балух продовжує безстрокове голодування, яке він оголосив 19 березня 2018 року. Кримська правозахисна група з посиланням на адвоката Ольгу Дінзе, яка відвідала свого підзахисного в СІЗО Сімферополя після судового засідання, повідомила, що Балух вживає знеболювальні препарати через сильний біль, однак потрібна медична допомога йому не надається.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    До Балуха не пустили адвоката

     • 11860 переглядiв

    Волкер прокоментував інтерв’ю Петрова і Боширова

     • 32087 переглядiв

    У ДТП в Росії загинули українці - ЗМІ

     • 16888 переглядiв