den-peremogi-na-odeschini-urochistosti-proyshli-bez-porushen-publichnogo-poryadku

День Перемоги на Одещині: урочистості пройшли без порушень публічного порядку

 • 9216 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 9 травня. УНН. Завершилися урочисті заходи з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В Одесі та області вони пройшли спокійно. Про це повідомив керівник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін, передає УНН.

"Усього в заходах взяли участь близько 50 тисяч громадян – 35 тисяч у м. Одесі та 15 тисяч в районах області. На охорону публічного порядку було залучено більше тисячі поліцейських та бійців Національної гвардії України. Правоохоронці зробили все можливе, аби зберегти спокій у регіоні" – зазначив Головін.

У результаті роботи працівників поліції, нацгвардійців та представників інших силових структур суттєвих порушень публічного порядку зафіксовано не було.

Усього протягом дня до адміністративної відповідальності поліцейськими притягнуто п’ятеро громадян. З них двоє – за дрібне хуліганство, троє – за пропаганду георгіївської (гвардійської) стрічки. Розпочато три кримінальних провадження за ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) КК України. Із двома чоловіками, запрошеними до відділів поліції, проведено профілактичні бесіди.

Наразі правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радянська символіка, перепалки та "Слава Путіну": як пройшло 9 травня в Одесі 

Нагадаємо, в Одесі поліцейські зупинили автомобіль BMW з червоним прапором з радянською символікою

Також мешканець Одеської області вивісив на своєму балконі червоний прапор із зображенням серпа та молота. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Порошенко прибув до Німеччини

     • 11707 переглядiв

    У найближчі три години у Києві очікується гроза

     • 11551 переглядiв