danilyuk-obgovoriv-z-delegatsiyeyu-minoboroni-ssha-militarizatsiyu-rf-chornomorskogo-regionu

Данилюк обговорив з делегацією Міноборони США мілітаризацію РФ Чорноморського регіону

 • 7506 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк зустрівся з делегацією Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки під головуванням директорки відділу країн Балканського, Кавказького і Чорноморського регіону Офісу заступника міністра оборони США з питань політики Катрін Сендак, передає УНН із посиланням на прес-службу РНБО.

Як повідомили у прес-службі, під час зустрічі сторони обговорили перспективи співпраці між Україною та США у сферах безпеки та оборони, зокрема у питаннях розвитку Збройних сил України, кібербезпеки, логістики, проведення комплексного огляду сектора безпеки і підготовки документів стратегічного планування в цій сфері. Крім того, дійшли згоди у необхідності поглиблювати співпрацю у підготовці українських військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв, Тейлор та Глави РНБО і СБУ відвідали адмінмежу з Кримом

"Катрін Сендак запевнила у готовності США й надалі надавати всебічну допомогу Україні на шляху імплементації оборонної реформи", - йдеться у повідомленні.

Водночас українська сторона звернула увагу американських партнерів на активну мілітаризацію Росією Чорноморського регіону, йдеться у повідомленні.

Сторони дійшли згоди, що ситуація в цьому регіоні становить загрозу безпеці не тільки України, а й усього євроатлантичного регіону.

Нагадаємо, у РНБО назвали головні загрози нацбезпеці.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У ЄС назвали обсяги товарообігу з Україною

     • 13723 переглядiв

    Мінськ готовий прийняти переговори Зеленського і Путіна

     • 7939 переглядiв

    Похолодання протримається до кінця тижня - синоптики

     • 16761 переглядiв