danilov-rosiya-vidikhayetsya-ale-ne-u-vsikh-ye-rozuminnya-scho-z-neyu-dali-robiti

Данілов: росія видихається, але не у всіх є розуміння, що з нею далі робити

 • 1003166 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Наразі росія вже "видихається", але "не у всіх є розуміння", що далі робити з країною-агресором, яка має ядерну зброю. Про це в ефірі національного телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

"Пропозиція по так званому "Корейському варіанту" буде на порядку денному, і ця пропозиція до цього йде. Ми бачимо, що російська федерація уже видихається. На жаль, не у всіх є розуміння, що робити з росією.

Вона має ядерну зброю і, відповідно, зараз починається дуже непростий етап для нашої країни. Але ми його пройдемо, у нас є партнери, які нам допомагають зброєю, тому пройдемо з честю цей складний етап нашої історії і все буде Україна", - запевнив Данілов.

Деталі

Також секретар РНБО заперечив інформацію деяких західних ЗМІ щодо того, що весняний контрнаступ ЗСУ нібито "під питанням". Він зауважив, що іноземні ЗМІ публікують посилання за західних чиновників, "не називаючи їх імен".

"Те, що вони там розповідають, не відповідає дійсності від слова зовсім. Так, є складна ситуація. Ми вже понад рік ведемо війну проти великої країни з великою територією, але не за розумом. Розуміємо і розуміли з самого початку, що нам буде складно. Ми дякуємо партнерам за підтримку, але зараз розхитувати ситуацію на території нашої країни завдяки наданню інформації, що не відповідає дійсності, не зовсім приємна річ", - зазначив Данілов.

Нагадаємо

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що початок весняного контрнаступу вже не за горами. Тим часом оборонці Бахмута змушують ворога відмовитись від просування вперед.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Екстремальні погодні умови вдарили по обох узбережжях США

     • 785533 переглядiв

    путін вважає, що росія "виборює існування держави"

     • 631513 переглядiв

    Землетрус магнітудою 5,3 сколихнув узбережжя Середземного моря

     • 5808690 переглядiв