cholovika-suditimut-za-smert-kolegi-na-yakogo-vpali-briketi-farshu

Чоловіка судитимуть за смерть колеги, на якого впали брикети фаршу

 • 8511 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. До суду скеровано справу стосовно 38-річного водія електронавантажувача, у якого під час переміщення піддону з замороженими брикетами фаршу вантаж масою 780 кг впав з вил навантажувача на підлогу, смертельно травмувавши колегу. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

"Завершено досудове розслідування та направлено до Костянтинівського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно 38-річного водія одного з ПАТ Костянтинівського району за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді загибелі чоловіка, тобто за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.272 КК України", - повідомили у прокуратурі.

Подія сталася влітку 2017 року.

"Водій електронавантажувача, перебуваючи у приміщенні камери складського господарства, виконував завдання з переміщення піддону з замороженими брикетами фаршу. Побачивши, що один з брикетів причепився до низу піддону, чоловік почав потроху здавати назад. Але у цей момент зі сторони спини обвинувачуваного до піддону з метою відчеплення брикету підійшов 35-річний транспортувальник, не побачивши якого, водій продовжив підйомну операцію, у ході якої вантаж масою 780 кг впав з вил навантажувача на підлогу, смертельно травмувавши людину", - розповіли у прокуратурі.

Нагадаємо, на підприємстві у Кривому Розі постраждали чотири особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ГПУ завершило розслідування щодо Курченка

     • 10334 переглядiв

    Річковий вокзал у Вінниці через суд повернули державі

     • 10284 переглядiв