chleni-konservativnoyi-partiyi-velikoyi-britaniyi-sogodni-zavershat-golosuvannya-za-novogo-premyer-ministra

Члени консервативної партії Великої Британії сьогодні завершать голосування за нового прем'єр-міністра

 • 214004 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Сьогодні завершується голосування у Консервативній партії Великої Британії за нового главу партії, який стане прем'єр-міністром Сполученого Королівства. Про це повідомляє видання Business Standard, передає УНН.

Деталі

Гонка за заміну Бориса Джонсона як лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра Великої Британії знаходиться на заключному етапі. Сьогодні партія офіційно закриває голосування між колишнім канцлером казначейства Ріші Сунаком та міністром закордонних справ Ліз Трасс.

У той час як Сунак зробив основою своєї передвиборчої кампанії стримування стрімкого зростання інфляції як першочергове завдання, міністр закордонних справ пообіцяла знизити податки з першого дня свого перебування на посаді.

Переможця онлайн- і поштових бюлетенів, які подавалися з моменту відкриття голосування на початку серпня, буде оголошено в понеділок, а новий лідер вирушить до Шотландії на аудієнцію з королевою в її літній резиденції в замку Балморал.

Нагадаємо

7 липня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про відставку. Прем'єр заявив, що виконуватиме обов'язки глави партії та уряду, доки не буде обрано нового.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Уйгури "розчаровані" звітом ООН про китайський Сіньцзян

     • 358419 переглядiв

    Сили оборони успішно відбили атаку ворога біля Гусарівки

     • 106158 переглядiв