chastina-rosiyskikh-viyskovikh-vidmovilasya-prodovzhuvati-voyuvati-v-ukrayini-cherez-znachni-vtrati-genshtab

Частина російських військових відмовилася продовжувати воювати в Україні через значні втрати - Генштаб

 • 181745 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Частина російських військових відмовилася продовжувати воювати в Україні через значні втрати у бригаді. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Деталі

Повідомляється, що частина військовослужбовців 38-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу, після відведення до району відновлення, через значні втрати особового складу, відмовилась від подальшої участі у бойових діях на території України. Зазначені військовослужбовці перебувають у районі поблизу українсько-російського кордону та чекають на переміщення до російської федерації.

Також вказано, що підрозділи бойовиків 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які знаходяться в населеному пункті Сватівського району Луганської області, укомплектовані місцевими жителями з найближчих населених пунктів, мають низький морально-психологічного стан, суттєві проблеми з озброєнням та засобами захисту і не готові до виконання завдань.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 24,5 тис. осіб, 1077 танків, 194 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти хочуть закрити Facebook та Instagram на Херсонщині

     • 144394 переглядiв