bilshist-braziltsiv-pidtrimuyut-impichment-bolsonaru

Більшість бразильців підтримують імпічмент Болсонару

 • 18089 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Вперше більшість бразильців підтримують імпічмент президента Жаїра Болсонару, згідно з опитуванням, оскільки серйозні звинувачення у прищепленні, пов'язані із закупками вакцин, вразили імідж правого лідера. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Згідно з опитуванням Datafolha, 54% бразильців підтримують запропоновану нижньою палатою країни процедуру імпічменту проти Болсонару, тоді як 42% проти.

В окремому опитуванні Datafolha, опублікованому в четвер, 51% бразильців заявили, що не схвалюють Болсонару, що є найвищим показником з моменту вступу на посаду в січні 2019 року.

В останні тижні Бразилію вразили звинувачення в тому, що федеральні чиновники вимагали хабарів для швидкого відшкодування та переплати за вакцину Covaxin, розроблену індійською компанією Bharat Biotech. Наприкінці червня Міністерство охорони здоров'я Бразилії призупинило угоду на 1,6 млрд реальних (304 млн доларів) закупівель.

Нагадаємо

У Бразилії жителі виходять на масштабні протести проти президента Жаіра Болсонару через його політику щодо коронавірусу. Вони закликають оголосити імпічмент президенту.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Більшість бразильців підтримують імпічмент Болсонару

     • 18089 переглядiв

    Українки перемогли на чемпіонаті Європи з “регбі-7”

     • 19878 переглядiв

    Обвал будинку у Флориді: жертв уже 86

     • 15506 переглядiв

    ОБСЄ зафіксувала майже 130 порушень "режиму тиші"

     • 23423 переглядiв

    Названо найкращих футболістів Копа Амеріка-2021

     • 20076 переглядiв

    Перенесли присягу майбутнього президента Гаїті

     • 7671 переглядiв