bilshe-pivmilyona-griven-u-valyuti-viluchili-v-punkti-propusku-borispil

Більше півмільйона гривень у валюті вилучили в пункті пропуску “Бориспіль”

 • 7640 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Партію валюти на суму близько 505 тис. грн намагались незаконно перемістити через пункт пропуску "Бориспіль". Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Київській області.

Як повідомили у прес-службі, незаконно ввезти 28 тис. дол. та 1275 євро намагався на територію України наш співвітчизник, який прилетів з Голландії.

"...було виявлено валюту, що знаходилася в куртці пасажира. Пасажиру було поставлено запитання щодо необхідності декларування наявних при ньому товарів, на що пасажир відповів, що таких не має. Далі митники поцікавилися щодо наявності у нього готівкових коштів, на що він заявив, що має 20000 дол. Після цього пасажира було запрошено до службового приміщення митниці, де він видав готівку, яка переміщувалась без ознак приховування", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби ДФС, з виявленої суми пасажиру було пропущено 10600 дол. та 45 євро. За протоколом про порушення митних правил вилучено 17400 дол. та 1230 євро.

Валюту вилучено до винесення судом рішення у справі.

Довідка: валюта залишається найпоширенішим предметом порушення митних правил в пункті пропуску “Бориспіль”. Всього з початку 2017 року працівниками Київської митниці ДФС складено 35 протоколів про порушення митних правил, де фігурувала валюта, на загальну суму 5 млн грн.

Нагадаємо, прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби затримали 35-річного чоловіка на Донеччині, який намагався перемістити на окуповану територію через КПВВ "Гнутово" велику суму грошей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС додатково надасть Україні 18 млн євро допомоги

     • 8470 переглядiв

    У соцмережі з'явилася фейкова сторінка Ю.Луценка – Л.Сарган

     • 9873 переглядiв

    П.Порошенко призначив посла України в Білорусі

     • 10358 переглядiв