u-kiyevi-zatrimali-cholovika-za-rozbiyni-napadi-na-pensioneriv

У Києві затримали чоловіка за розбійні напади на пенсіонерів

 • 14275 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Столичні правоохоронці затримали чоловіка за розбійні напади на пенсіонерів. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Впродовж жовтня до Солом'янського управління поліції від громадян надійшло кілька повідомлень про напади: їх бив, а потім відбирав гроші невідомий молодик. Жертвами злочину ставали люди похилого віку після відвідування продуктових магазинів. Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника.

За словами слідчого Солом’янського управління поліції Тетяни Косіченко, біля супермаркетів 21-річний житель Хмельниччини чекав одиноких пенсіонерів, які з покупками поверталися додому, після чого у під’їздах чи біля будинків нападав на них.

Після скоєних злочинів фігурант повернувся у Хмельницьку область, де його допомогли затримати місцеві працівники карного розшуку. Затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та нещодавно звільнився з місця позбавлення волі.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині невідомий вбив пенсіонерку та намагався спалити будинок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві затримали чоловіка за розбійні напади на пенсіонерів

     • 14275 переглядiв

    На Київщині попередили замовне вбивство

     • 32088 переглядiв