tse-yikhniy-moralniy-obovyazok-zelenskiy-pro-zatrimku-postachannya-zbroyi-vid-krayin-partneriv

"Це їхній моральний обов’язок": Зеленський про країни, які затримують постачання зброї

 • 150101 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на ситуацію із затримкою постачання зброї від країн-партнерів і наголосив на тому, що це їхній моральний обов’язок. Про це глава української держави написав у своєму Telegram, пише УНН.

Цитата

“Це несправедливо, що Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах. Якщо вони мають зброю, яка потрібна Україні тут і зараз, якщо вони мають боєприпаси, які необхідні нам тут і зараз, то це їхній насамперед моральний обовʼязок – допомогти захистити свободу. Допомогти врятувати життя тисяч українців”, – написав президент.

Додамо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби Україна отримала відповідну техніку, про яку просила у партнерів, то уже завершила цю війну.

Зокрема, Сполучені Штати Америки заявили, що кожного дня відправляють до України зброю. Західні країни теж повідомляють про надання нашій країні зброї та літаків. В той же час, ЗСУ спростували інформацію про отримання від західних партнерів нових літаків. Україні надали лише запчастини для ремонту вже наявних.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Danone припинила імпорт до росії частини своєї продукції

     • 90204 переглядiв

    У Таллінні планують створити площу України

     • 103042 переглядiв