oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-chotiri-razi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

ООС: з початку доби бойовики чотири рази обстріляли українські позиції

 • 8244 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Від початку поточної доби, станом на 12:00, сталося 4 обстріли позицій українських військових з боку незаконних збройних формувань. Про це під час брифінгу заявив представник прес-центру Міноборони Максим Праута, передає кореспондент УНН.

Так на Луганському напрямку з 05:30 бойовики 10 хвилин з автоматичних станкових гранатометів обстрілювали опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Луганського.

"Після 8-ї окупанти з боку населеного пункту Калинове випустили 2 міни 120-го калібру по захисниках Новозванівки. Ще 2 міни калібру 120 мм розірвалися після 6-ї ранку на позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Миколаївки, що на Донецькому напрямку", - зазначив Праута.

Майже у цей же час противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів в районі Новогнатівки. Цей обстріл тривав 20 хвилин, до 7-ї ранку.

Повідомляється, що втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Українські захисники на обстріли ворога відповіли вогнем з чергових засобів. Втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, упродовж минулої доби бойовики здійснили 9 обстрілів позицій українських військових. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та один військовий отримав поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Названі основні дати вступної кампанії до вишів

     • 16178 переглядiв

    Україна вийшла ще з двох угод у рамках СНД

     • 19617 переглядiв

    Світовий банк проаналізував ключові реформи України

     • 10998 переглядiв

    Кім Чен Ина у Владивостоці зустріли оркестром

     • 17240 переглядiв

    В Україні оголошено штормове попередження

     • 26171 переглядiв

    На Донбасі без водопостачання досі майже 35 тисяч людей

     • 11785 переглядiв

    РФ нарощує сили поблизу українських кордонів - Полторак

     • 5870 переглядiв