mustafa-nayyem-ocholiv-agentstvo-vidnovlennya

Мустафа Найєм очолив Агентство відновлення

 • 1260533 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Головою Агентства відновлення призначено Мустафу Найєма. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів на своєму засіданні, передає УНН.

Деталі

Як повідомив представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук, Найєм залишає посаду заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Натомість він очолить Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Додамо

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зауважив, що в Агентстві відновлення продовжиться робота у рамках стратегічного плану повоєнної відбудови. 

"Ключові задачі, які поставлені перед керівником Агентства – запуск фактичної роботи з першими об'єктами відновлення, відпрацювання механізму взаємодії з донорами - Урядами країн, міжнародними фінансовими інституціями, неурядовими організаціями, а також координація запитів від регіонів щодо пріоритетних проєктів відновлення.

Ми розуміємо, що одне з головних питань, який ставить суспільство - прозорість та підзвітність процесів відновлення. Можу сказати, що впродовж найближчих двох місяців в системі Агентства має запрацювати Антикорупційний офіс в центрі та регіонах. Разом з тим, ми відкриті до співпраці з представниками громадськості в питаннях протидії корупції та впровадження сучасних стандартів і процедур в процесі управління проєктами», – додав Кубраков.

Нагадаємо

З серпня 2021 року Мустафа Найєм працював в команді Міністерства інфраструктури, а згодом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури. Сферою його відповідальності було дорожнє господарство, автомобільні перевезення, безпека на транспорті, розвиток прикордонної інфраструктури та сервісів для водіїв.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Мустафа Найєм очолив Агентство відновлення

     • 1260533 переглядiв

    росія закликала Німеччину прояснити свій статус у війні

     • 1417913 переглядiв

    У ЗСУ формуються перші у світі ударні роти БПЛА

     • 1420628 переглядiв