london-rozshiriv-sanktsiyi-na-medvedchuka-ta-mayzhe-200-prikhilnikiv-l-dnr

Лондон розширив санкції на Медведчука та майже 200 прихильників “Л/ДНР”

 • 109370 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Велика Британія запровадила санкції проти нардепа Віктора Медведчука, що тісно пов’язаний з президентом рф володимиром путіним, а також проти ще 178 осіб, що підтримують тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей та причетні до звірств в Україні. Про це йдеться у офіційному повідомленні міністерства закордонних справ Сполученого Королівства, пише УНН.

Деталі

Медведчуку, як і іншим фігурантам списку, заборонять в’їзд на територію Сполученого Королівства, а також заморозять активи, що там зберігаються. Санкції проти 178 осіб запровадили після повідомлень про ракетні обстріли цивільних осіб російськими військовими на сході України.

Під обмеження потрапили так званий прем’єр-міністр так званої “ДНР” Олександр Ананченко та так званий голова уряду так званої “ЛНР” Сергій Козлов. Крім них під приціл британських санкцій потрапили члени сімей російських олігархів, а саме: Павло Єзубов, двоюрідний брат Олега Дерипаски, Нігіна Заїрова, виконавчий помічник Михайла Фрідмана.

Загалом уряд Британії запровадив санкції проти 206 осіб, у тому числі 178 сепаратистів, шести олігархів, наближених та службовців, а також ще 22 осіб.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого до підсанкційного списку Сполученого Королівства увійшло понад 1400 осіб і підприємств, у тому числі понад 100 олігархів і членів сімей, йдеться на сайті міністерства закордонних справ Великої Британії.

Раніше

Велика Британія ввела санкції проти доньок російського диктатора володимира путіна.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Блокпости поки залишаються на вулицях Києва

     • 156267 переглядiв