kuleba-zavtra-poyide-do-ispaniyi

Кулеба завтра поїде до Іспанії

 • 10974 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 10 вересня перебуватиме з візитом в Іспанії. Про це УНН повідомили у пресслужбі МЗС України.

"10 вересня 2020 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає з робочим візитом Королівство Іспанія", - йдеться у повідомленні.

Очікується, що заплановані у межах візиту зустрічі та переговори сприятимуть активізації двостороннього політичного діалогу та нададуть нового поштовху практичному виміру співробітництва з особливим акцентом на торгівлі та інвестиціях.

Українська сторона також має на меті розширити договірно-правову базу відносин та заручитися подальшою незмінною підтримкою Іспанії з ключових для нашої держави питань у межах міжнародних організацій.

"Під час візиту відбудуться переговори з міністром закордонних справ, ЄС і співробітництва Іспанії Аранчею Гонсалес Лая. Передбачені також зустрічі з іншими офіційними представниками уряду Іспанії, керівництвом парламенту країни, а також генеральним секретарем Всесвітньої туристичної організації, штаб-квартира якої розташована в Мадриді", - додали у МЗС.

У межах візиту очікується підписання низки двосторонніх документів.

А 9 вересня міністр закордонних справ України відвідує з робочим візитом Португалію.

Раніше Україна та Іспанія обговорили пришвидшення підписання угоди про спільний авіапростір.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба завтра поїде до Іспанії

     • 10974 переглядiв

    У Києві завтра відбудеться інвестиційний форум

     • 12374 переглядiв

    Разумков завтра здійснить офіційний візит до Литви

     • 12780 переглядiв