kiyivschina-dvokh-mistsevikh-cholovikiv-posobnikiv-okupantiv-zapidozrili-u-rozstrili-tsivilnikh

Київщина: двох місцевих чоловіків-пособників окупантів запідозрили у розстрілі цивільних

 • 109187 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. У держзраді та умисному вбивстві двох цивільних під час окупації підозрюються двоє жителів Київщини, пише УНН з посиланням на інформацію Офісу Генпрокурора.

Цитата

"За даними слідства, у період тимчасової окупації села Залісся Броварського району Київської області, підозрювані співпрацювали з військовослужбовцями збройних сил рф", - повідомили у прокуратурі.

Як вказано, отримавши від окупантів військову екіпіровку, амуніцію і зброю з боєкомплектом, вони здійснювали розвідку та патрулювання на території Броварського району. Озброєні зрадники перевіряли документи у місцевих жителів.

"11 березня на виконання злочинних наказів військовослужбовців ЗС рф, з метою залякування населення, вони відкрили вогонь з автоматичної зброї по двох мирних мешканцях смт Велика Димерка. Від отриманих численних поранень потерпілі померли на місці злочину", - відзначили в Офісі Генпрокурора.

Деталі

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури двом жителям Київщини повідомлено про підозру у державній зраді в умовах воєнного стану, умисному вбивстві й незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами (ч. 2 ст. 111, п.1, 12 ч. 2 ст. 115, ст. 263 КК України).

Доповнення

На Київщині виявлено 1187 тіл цивільних громадян, загиблих від рук російських окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Молдова збільшить витрати на оборону

     • 108898 переглядiв