hur-dopomahaie-rosiiskym-dobrovolchym-formuvanniam-u-borotbi-z-putinskym-rezhymom-yusov

ГУР допомагає російським добровольчим формуванням у боротьбі з путінським режимом - Юсов

 • 21220 переглядiв

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає російським добровольчим формуванням, які воюють проти путінського режиму за визволення росії.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає російським добровольчим формуванням у боротьбі з путінським режимом. Про це в ефірі телемарафону розповів представник ГУР Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає добровольчим формуванням. Якщо ми говоримо про дії РДК і легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону", то це, зокрема, обов'язок України. Ці люди прийшли на допомогу українцям звільнитися від російських окупантів і мужньо та героїчно себе проявляють на багатьох ділянках фронту, безпосередню участь у серйозних операціях. Тому, звичайно, і Україна має допомагати тим росіянам, які борються з путінським режимом звільнити росію від путіна

- сказав Юсов.

Нагадаємо

Неспокійно на території курської та бєлгородської області рф з 13 березня, коли російські добровольчі загони повідомили, що перетнули кордон з рф.

У РДК згодом повідомили, що їм вдалося просунувся на кілька десятків кілометрів вглиб території рф, а також взяти у полон російських військових.

У ГУР 14 березня вказували, що на території курської та бєлгородської області рф, куди увійшли легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірській батальйон", ведуться активні бойові дії.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    SpaceX запустила на орбіту нову партію інтернет-супутників Starlink

     • 25901 переглядiв

    путін у травні поїде в Китай - Reuters

     • 23985 переглядiв