golovi-spetssluzhb-ssha-poperedili-pro-nebezpeku-z-boku-rf-na-viborakh-2020

Голови спецслужб США попередили про небезпеку з боку РФ на виборах-2020

 • 9430 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Генеральний прокурор США Вільям Барр, міністр оборони Марк Еспер, виконувач обов'язків міністра національної безпеки Кевін Макалінан,виконувач обов'язків директора Національної розвідки Джозеф Магуайр, директор ФБР Крістофер Рей, командувач кіберкомандою США і директор АНБ генерал Пол Накасоне, директор Агентства кібербезпеки і охорони інфраструктури (CISA) Крістофер Кребс опублікували спільну заяву про безпеку виборів 2020 року, попереджаючи про небезпеку з боку Росії, Китаю, Ірану та "інших іноземних зловмисників", передає УНН з посиланням на заяву.

"Сьогодні десятки штатів і місцевих юрисдикцій проводять свої власні вибори по всій країні, і менш ніж через рік американці підуть на вибори і проголосують на президентських виборах 2020 року. Безпека виборів є головним пріоритетом для уряду Сполучених Штатів", - йдеться в заяві.

Чиновники заявили, що противники США "хочуть підірвати наші демократичні інститути, вплинути на суспільні настрої і вплинути на політику уряду".

"Росія, Китай, Іран та інші іноземні зловмисники будуть прагнути втручатися в процес голосування або впливати на сприйняття виборців. Зловмисники можуть спробувати досягти своїх цілей за допомогою різних засобів, включаючи кампанії в соціальних мережах, керування операціями з дезінформації або проведення руйнівних кібератак на державну і місцеву інфраструктуру", - сказано в заяві.

Автори заяви закликали кожного американця повідомляти про будь-яку підозрілу діяльність своїй місцевій владі, ФБР або Міністерству внутрішньої безпеки.

Як повідомляв УНН, Трамп поступається п'яти можливим суперникам на виборах.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Поліція відкрила провадження через "бійку" Ляшка і Геруса

     • 35232 переглядiв

    На Сумщині викрито суддю на отриманні 2 тис. доларів хабара

     • 21092 переглядiв

    ООС: зафіксовано два обстріли з боку бойовиків, є поранений

     • 9954 переглядiв