gluzman-zayaviv-pro-shvidku-vidstavku-suprun

Глузман заявив про швидку відставку Супрун

 • 42437 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Відставка виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун відбудеться після президентських виборів, про що свідчать відкриті проти чиновника кримінальні провадження. Таку думку висловив президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман у коментарі кореспонденту УНН.

"Ми знаємо, що її вже викликають до судів, а в суди ж у нас так просто не викликають таких чиновників. Дано вказівку - її викликають. Все потім буде (відставка Супрун з посади в.о. міністра охорони здоров'я - ред.), після виборів", - зазначив медик.

За його словами, кандидатура нового міністра була узгоджена в пропрезидентській фракції БПП ще рік тому.

Як пояснив президент Асоціації, він написав про швидку відставку Супрун у листі, який поширив серед психіатрів профільної асоціації, щоб підтримати колег, які впали духом.

При цьому він додав, що українські медики вже втомилися від перетворень, які проводить у медичній сфері нинішній керівник МОЗ разом зі своєю командою "маргіналів". "Те, що відбувається сьогодні в охороні здоров'я, серед колег - не лише психіатрів - це жахливо, тому що вже доведені до межі нерви у багатьох", - підкреслив Глузман.

Нагадаємо, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун отримала п'ять повісток до Печерського райсуду Києва на розгляд справ про адміністративне правопорушення.

Київська поліція розслідує кримінальне провадження за фактом ввезення в Україну дипломатичним вантажем медичного препарату Kineret (анакінри), що не зареєстрований в Україні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 60780 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 85578 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 82766 переглядiв

    Новини по темі

    Глузман заявив про швидку відставку Супрун

     • 42437 переглядiв

    У підозрілому пакеті поліцейські знайшли хом’ячка

     • 9437 переглядiв

    Вантажівка на "лисій" гумі зіткнулася з трамваєм

     • 8530 переглядiв

    У Росії стрілянина в школі

     • 12206 переглядiв

    Хрещатик знову перекриватимуть

     • 14625 переглядiв