finansovu-diyalnist-uaf-monitoryat-inozemni-auditori-pavelko

Фінансову діяльність УАФ моніторять іноземні аудитори - Павелко

 • 8000 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Українська асоціація футболу (раніше - ФФУ - ред.) користується послугами іноземних незалежних і авторитетних аудиторів - KPMG і Ernst & Young. Вони були залучені моніторити фінансову діяльність УАФ з приходом Андрія Павелка на пост президента асоціації. Про це Павелко розповів в інтерв'ю УНН.

"Перше і дуже важливе рішення, яке було прийнято мною на посаді президента УАФ в цьому напрямку - це залучення іноземних незалежних і авторитетних аудиторів. Перш за все, два роки, ми працювали з міжнародною компанією KPMG. Потім, після того, як в УЄФА почали користуватися аудиторськими послугами Ernst & Young, ми теж підписали з ними контракт.

Я розумів, що маючи таких зовнішніх аудиторів, буде гарантована прозорість наших фінансів, хоча минулі президенти і пропонували нам свої "кишенькові" аудиторські компанії, і своїх бухгалтерів ... Сьогодні ж у нас є звіт авторитетних міжнародних організацій за кожен наш фінансовий рік, чого раніше ніколи не було. У цих звітах все чітко і прозоро", - розповів він.

Павелко очолив УАФ в 2015 році. З тих пір всередині асоціації багато що змінилося, в тому числі і в пріоритетах фінансування, уточнив він.

"Основні засоби ми сьогодні витрачаємо на підтримку і розвиток юнацького, молодіжного, дитячого футболу і, звичайно ж, наших збірних. На прохання тренера Олександра Петракова, ми, наприклад, збільшили кількість зборів для юнацької збірної, посилили їх і інші збірні додатковими тренерами ..." , - розповів Павелко.

Як повідомляв УНН, Київ претендує на проведення ЧС-2021 з міні-футболу.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    АЧС загрожує Таїланду

     • 10151 переглядiв

    Зеленського запросили в Лондон на засідання ПА НАТО

     • 21855 переглядiв

    Троє українок увійшли до числа сіяних Вімблдону

     • 7277 переглядiв