dva-pozachergovikh-razumkov-sklikav-na-chetver-sche-odne-zasidannya-radi

Два позачергових: Разумков скликав сьогодні ще одне засідання Ради

 • 15844 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. У середу, 14 липня, о 14:00, на додачу до позачергового засідання у четвер, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради - для розгляду двох питань. Голова ВР Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження, яке сам оприлюднив у середу, передає УНН.

Цитата:

"У зв'язку з вимогою 156 народних депутатів підписав розпорядження про проведення ще одного позачергового засідання - сьогодні, о 14:00", - повідомив Разумков у Facebook, оприлюднивши відповідне розпорядження.

Деталі

Всього у порядку денному два питання:

  • проект закону про внесення змін до ЗУ "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" (АРМА) щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів (реєстр. № 5141);
  • проект закону про внесення змін до розділу XI "Перехідні положення" ЗУ "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції" (реєстр. № 5440).

Додамо

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова стосовно скликання на вівторок, 13 липня, позачергового засідання парламенту - на 16 годину, на якому пропонується розглянути зокрема питання легалізації медичного канабісу. Разумков скликав це засідання. Питання канабісу на ньому провалили.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    П'яний турист "замінував" базу відпочинку під Одесою

     • 12649 переглядiв

    Вакцинованих від COVID-19 за добу в Україні понад 100 тисяч

     • 21175 переглядiв