do-sudu-napravlena-sprava-pro-roztratu-dvokh-mln-grn-pid-chas-remontu-dorig-na-cherkaschini

До суду направлена справа про розтрату двох млн грн під час ремонту доріг на Черкащині

 • 12227 переглядiв

КИЇВ. 29 лютого. УНН. Обвинувальний акт стосовно міського голови та директора приватного підприємства за підозрою в розтраті близько 2 млн грн під час ремонту доріг у м. Кам’янка, направлено до суду. Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру Черкаської області.

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно міського голови одного з районних центрів Черкащини та керівника приватного товариства, які, за версією слідства, шляхом зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою, упродовж 2017-2018 років, під час виконання робіт по ремонту об’єктів інфраструктури на території м. Кам’янка, шляхом службового підроблення привласнили кошти міського бюджету в особливо великих розмірах, спричинивши міському бюджету збитків на суму понад 2 млн грн.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених ч. 3, ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) та ч.1, ч. 2 ст. 366 (видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні розпочато за матеріалами Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та проводиться СУ ГУНП в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, на Черкащині під час ремонту доріг привласнили майже мільйон гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    США відклали саміт АСЕАН через коронавірус

     • 28647 переглядiв

    В Індії затримали понад 600 людей після сутичок у Делі

     • 12882 переглядiв

    У Перу через зливи загинули п'ятеро людей

     • 13227 переглядiв