aeroport-khmelnitskiy-mozhna-vikoristovuvati-yak-mizhnarodniy-vantazhniy-koridor-zelenskiy

Аеропорт "Хмельницький" можна використовувати як міжнародний вантажний коридор - Зеленський

 • 26675 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський ознайомився з планами реконструкції аеропорту "Хмельницький" та зазначив, що його можна використовувати як міжнародний вантажний коридор. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, що здійснюється в межах програми "Велике будівництво", - йдеться у повідомленні.

Глава держави також ознайомився з планами реконструкції аеропорту "Хмельницький".

"Летовище не працює 20 років і перебуває в незадовільному стані. Планується, що аеропорт використовуватимуть як вантажний хаб. Для реконструкції злітно-посадкової смуги необхідно 1,5 млрд грн", - йдеться у повідомленні.

Президент запропонував обговорити питання реконструкції аеропорту з логістичними компаніями, які зацікавлені в авіаперевезеннях.

"Може бути міжнародний вантажний коридор", – сказав Зеленський.

Крім того, він підтримав ухвалення змін до законодавства, які допоможуть залучити додаткове фінансування для будівництва доріг в Україні.

Нагадаємо, під час робочої поїздки до Хмельницької області Президент Володимир Зеленський відвідав лабораторію мікробіологічних досліджень ДУ "Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України" та перевірив умови праці медпрацівників.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Бахмуті знайшли схрон зброї одного із бойовиків "ДНР"

     • 11941 переглядiв

    З початку року в Україні 14 людей отруїлися грибами

     • 13013 переглядiв