v-okupovanomu-krimu-zvilnili-glavu-mvs

В окупованому Криму звільнили "главу МВС"

 • 8124 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Олег Торубаров звільнений з посади так званого "міністра внутрішніх справ" окупованого Криму. Цю інформацію підтвердила керівник прес-служби так званого "МВС по РК" Ольга Кондрашова. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Кримінфо".

"Генерал-лейтенант поліції Олег Іванович Торубаров звільнений від раніше займаної посади міністра внутрішніх справ по РК, - сказала вона. - Він зараз знаходиться в Криму, є пенсіонером органів внутрішніх справ РФ".

Раніше в соціальних мережах поширювалася інформація про звільнення Торубарова і нібито порушення проти нього кримінальної справи і взяття під домашній арешт на Алтаї.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призначення Олега Торубарова начальником "МВС" в окупованому Криму 28 серпня минулого року. На цій посаді він змінив Сергія Абісова, який був звільнений указом президента 4 червня 2018 року.

Торубаров служив в органах внутрішніх справ з 1976 року. Раніше він очолював УВС Магаданської області, УВС по Калузької області. Протягом останніх п'яти років до призначення в окупований Крим Торубаров обіймав посаду начальника головного управління міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по Алтайському краю.

Нагадаємо, Путін змінив главу окупаційної адміністрації Севастополя.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Криму звільнили "главу МВС"

     • 8124 переглядiв

    У роботі Twitter стався глобальний збій

     • 13698 переглядiв