ukenru
rozkradannya-1-2-mlrd-grn-kreditu-bakhmatyuku-ofitsiyno-povidomleno-pro-pidozru

Розкрадання 1,2 млрд грн кредиту: Бахматюку офіційно повідомлено про підозру

 • 23780 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Повідомлено про підозру фактичному власнику "ВіЕйБі Банку" Олегу Бахматюку та ексголові правління фінустанови Денису Мальцеву у справі заволодіння 1,2 млрд грн кредиту. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"У середу, 13 листопада 2019 року, за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ повідомили про підозру власнику та колишньому голові правління ПАТ "ВіЕйБі Банк" про підозру у заволодінні 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що зважаючи на те, що місцезнаходження даних осіб не встановлено, вручення письмових повідомлень про підозру було надіслано поштою, а також вручено житлово-експлуатаційній організації за місцем реєстрації вказаних фігурантів провадження, тобто в порядку, визначеному ст. 135, 278 КПК України.

"Дії вказаних осіб кваліфіковані за ч. 5 ст. 191 КК України", - зазначається в повідомленні.

Також з власних джерел УНН стало відомо, що мова йде про власника "ВіЕйБі Банку" Олега Бахматюка та ексголови правління фінустанови Дениса Мальцева.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід члену Ради Національного банку України Миколі Каленському у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП