ukenru
ivanka-tramp-znayshla-avtora-rezonansnoyi-statti-v-the-new-york-times

Іванка Трамп “знайшла” автора резонансної статті в The New York Times

 • 27598 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Дочка і радник американського лідера Іванка Трамп та його зять Джаред Кушнер вважають, що глава апарату Білого дому Джон Келлі може бути автором анонімної резонансної статті в газеті The New York Times, в якій говорилося про протистояння президентові США Дональда Трампа серед його підлеглих. Про це повідомляє УНН із посиланням на Vanity Fair.

Також вони вважають, що автором статті може бути Закарі Фуентес, заступник глави адміністрації президента США. За словами джерел, він діяв під керівництвом Келлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The New York Times застерегла Мін'юст США проти пошуків автора анонімної статті

При цьому представник Білого дому заявив виданню, що це “неправда”, а Фуентес заперечує, що писав статтю. Трамп також не погодився з цією теорією. У той же час заступник голови адміністрації не є єдиним підозрюваним, тому помічники президента продовжують шукати автора статті.

У середу видання The New York Times опублікувала статтю, автором якої, за свідченням газети, є співробітник американської адміністрації високого рангу. Автор заявляє, що в керівництві уряду США діє “рух опору” Трампу, до якого належить і він сам. За його словами, “багато чиновників високого рангу” в адміністрації США “старанно працюють над тим, щоб не допустити реалізації частини його порядку денного і найгірших намірів”. Це рух, йдеться в статті, по суті саботує ті рішення Трампа, які вважає неправильними і шкідливими, у тому числі спроби налагодити відносини із Росією.

Коментуючи цей матеріал, газета Politico вказала, що, по суті, “всередині адміністрації піднято заколот”. Якщо всі викладені в статті відомості відповідають дійсності, то це означає, що президент Дональд Трамп, легітимно обраний народом США, “не контролює власну команду”, констатувала Politico.

Українські Національні Новини

Політика