ukenru
bitcoin-vidnovitisya-ne-ranishe-nizh-cherez-10-rokiv-ekspert

Bitcoin відновитися не раніше, ніж через 10 років - експерт

 • 13471 переглядiв

КИЇВ. 25 січня УНН. Bitcoin зможе повернутися до історичного максимуму в 20 тис. дол. не раніше, ніж через 10-11 років. Так вважає засновник Cardano, співзасновник Ethereum і глава блокчейн компанії IOHK Чарльз Хоскінсон, передає УНН з посиланням на Cointelegraph.

"Нам може знадобитися 11 років, щоб досягти показників 2017 року, але в цей момент ми будемо сильно відрізнятися від інших екосистем. У нас будуть мільйони, можливо, навіть мільярди користувачів, які використовуватимуть криптовалюту при купівлі товарів і послуг", - заявив Хоскінсон.

За словами творця Cardano, ключовий момент у розвитку індустрії - прихід інституційних інвесторів. Уолл-стріт вже давно шукає нові активи для інвестицій, а розробники цифрових грошей повинні представити великим гравцям продуману дорожню карту, щоб привернути їхню увагу, наголосив фахівець.

Як писав УНН, багато країн світу побоюються легалізації криптовалют. А в Америці біткоіни назвали "надризиковим активом".

Україна, тим часом, продовжує визначатися в питанні регулювання ринку криптовалют з точки зору законодавства.

У парламенті зареєстровано кілька законопроектів про легалізацію цифрових грошей, і недавно було прийнято рішення об'єднати їх в один документ.

Автором одного з законопроектів про криптовалюту є нардеп від РПЛ Сергій Рибалка (в минулому році його звільнили з посади голови фінансового комітету ВР). Його документ, правда, експерти Bitcoin Foundation назвали безглуздим і популістським.

Більш того, співавтором свого законопроекту про біткоїни Рибалка зробив цивільну дружину Анастасію Байбородіну. І цей вчинок колеги радикала по партії назвали як мінімум "неетичним".

Українські Національні Новини

Економіка