v-rezultati-kiberataky-kytai-mih-distaty-dostup-do-danykh-milioniv-vybortsiv-velykoi-brytanii

В результаті кібератаки Китай міг дістати доступ до даних мільйонів виборців Великої Британії

 • 28029 переглядiв

Китай, можливо, отримав доступ до персональних даних мільйонів британських виборців через фінансовані державою кібератаки на членів британського парламенту, що становить загрозу для британської демократії.

Китайські кібератаки загрожують безпеці британської демократії після того, як дані виборців були зламані, - віце-прем’єр-міністр Олівер Доуден інформує депутатів про кіберзагрозу з боку КНР. Про це пише The Guardian, передає УНН.

Деталі

Особисті дані мільйонів виборців можуть бути доступні в результаті атаки Китаю на демократичний процес у Великій Британії; зокрема мішенню кібератак, що підтримуються китайською державою стали 43 осіб, - це члени парламенту Сполученого Королівства, передає Guardian посилаючись на заяву віце-прем'єр-міністра Олівера Даудена.

Поки що офіційної заяви з Даунінг-стріт не було. Міністри викладуть всі деталі в впродовж дня, а віце-прем'єр-міністр Олівер Дауден, як очікується, може повідомити парламенту, що за цією хвилею кібератак стоїть саме Пекін.

Штучний інтелект потребує великих об’ємів електроенергії та ускладнює перехід на безвуглецеві технології25.03.24, 10:21 • [views_0]

Очікується, що депутати-торі закликають міністра закордонних справ лорда Девіда Кемерона зайняти більш жорстку позицію щодо Китаю на зустрічі. У центрі уваги – занепокоєння щодо національної безпеки та зростання залежності від китайських технологій.

Нагадаємо

У Вашингтоні посилюється побоювання у зв'язку з виявленням записувальних і передавальних пристроїв на кранах китайського виробництва, які задіяні в національних портах США для роботи з вантажем.

Хакери ГУР МО України атакували кілька важливих серверів в росії, в тому числі сайт російських державних нагород, сервер російських органів державної влади та сайт федеральної служби охорони рф.

Ракетний удар рф по Києву: КМВА повідомляє про пошкодження багатоповерхівки на Печерську, уламки у ще двох районах25.03.24, 10:59 • [views_0]