yermak-sallivanu-potribno-yaknaishvydshe-skhvalennia-u-konhresi-ssha-dopomohy-ukraini

Єрмак - Саллівану: потрібно якнайшвидше схвалення у Конгресі США допомоги Україні

 • 28087 переглядiв

Єрмак обговорив з Салліваном нагальні військові потреби України, наголосив на важливості схвалення Палатою представників пакету допомоги, подякував Байдену за його рішучу підтримку України у щорічному зверненні до Конгресу.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив, що обговорив з радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном нагальні українські військові потреби, вказав на важливість якнайшвидшого схвалення Палатою представників пакета допомоги для України і подякував американському президенту Джо Байдену за сильні меседжі щодо необхідності підтримки України у щорічному посланні у Конгресі, пише УНН.

Деталі

"Провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном. Обговорили ситуацію на полі бою та актуальні потреби українських захисників", - написав Єрмак у Telegram.

Відзначив важливість якнайшвидшого схвалення Палатою представників Конгресу США пакета допомоги для України, якої дуже потребують українські війська

- вказав Єрмак.

Керівник ОП також висловив вдячність за нещодавню промову президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена в Конгресі під час щорічного послання, у якій прозвучали сильні меседжі щодо необхідності підтримки України в протистоянні з російською агресією.

"Подякував президентові США та його адміністрації, обом палатам Конгресу та обом партіям і всьому американському народу за незмінну підтримку України в боротьбі за свою незалежність і територіальну цілісність та свободу й демократичні цінності у Європі", - зазначив Єрмак.

11.03.24, 21:12 • [views_0]