shmyhal-zustrivsia-z-dudoiu-u-varshavi-pro-shcho-hovoryly-polityky

Шмигаль зустрівся з Дудою у Варшаві: про що говорили політики

 • 24599 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з Президентом Польщі Анджеєм Дудою у Варшаві, щоб обговорити подальшу підтримку України, включаючи надання зброї, інтеграцію України в НАТО та ЄС, а також посилення співпраці для перемоги над російською агресією.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з Президентом Польщі Анджеєм Дудою у Варшаву. Сторони обговорили подальшу підтримку України, зокрема й в наданні зброї. Про це Шмигаль написав у своєму телеграм-каналі, передає УНН.

Під час візиту у Варшаву подякував Президенту Польщі Анджею Дуді за рішучий і вагомий особистий внесок у підтримку України. Обговорили допомогу Україні зброєю, об’єднання зусиль для інтеграції України в НАТО і ЄС.

– повідомив Шмигаль.

Деталі

Шмигаль також відзначив підтримку Польщею Формули миру Володимира Зеленського. Та зазначив, що Україна продовжує співпрацю із Польщею задля зміцнення безпеки України та перемоги над російським агресором.

Шмигаль: Україна зацікавлена у будівництві нових транскордонних електромерж до Польщі28.03.24, 16:48 • [views_0]

Довідково

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прибув з візитом до Польщі 28 березня. Він вже зустрівся з польським колегою Дональдом Туском і де планує обговорити питання зброї для України, ситуації на кордоні, торгівлі, інфраструктури для пошуку дієвих рішень.