feik-pro-vidkhid-zsu-vid-dnipra-ta-kharkova-poshyriuie-voroh-sytuatsiia-na-frontakh-kontrolovana-tsskib

Фейк про "відхід ЗСУ від Дніпра та Харкова" поширює ворог, ситуація на фронтах контрольована - ЦСКІБ

 • 33370 переглядiв

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростовує ворожу брехню про те, що Збройні сили України нібито готуються до відступу з Дніпра та Харкова, заявляючи, що ситуація на фронтах контрольована.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростовує брехню, яку поширює ворог про те, що нібито "ЗСУ готуються провести частковий відхід на нові рубежі через зволікання з передачею американської зброї". У Центрі нагадують, що ворог намагається посіяти паніку в українському суспільстві, поширюючи заяви про буцімто відступ ЗСУ, та про зс рф, "які не зупинити".

Про це передає УНН, із посиланням на інформацію Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

ЗСУ можуть відійти за лінію Дніпра і залишити Харків". Це – ворожий вкид

– інформує ЦСКІБ.

Брехнею є повідомлення, що нібито "Сили оборони готуються провести частковий відхід на нові рубежі через зволікання з передачею американської зброї". Цей вкид поширюють російські Telegram-канали.

 Правда: фейки про те, що "ЗСУ готуються відступати", а "росія не зупиниться, поки не захопить Харків, Одесу, Суми, Миколаїв", пропаганда поширює давно з метою посіяти паніку в українському суспільстві

Насправді ситуація на всіх фронтах є контрольованою, а реальних ознак готовності зс рф захопити якесь велике українське місто немає.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки наголошує, що подібна дезінформація повторюється частіше після того, як підрозділи ЗСУ вийшли з Авдіївки на більш вигідні рубежі.

Зеленський зібрав ставку щодо стану енергосистеми після ударів рф: ухвалено кілька закритих рішень22.03.24, 17:54 • [views_0]