rosiiany-skynuly-kab-250-na-toretsk-zavdaly-dva-aviaudary-po-ocheretynomu-naslidky-atak-rf-na-donechchynu

росіяни скинули КАБ-250 на Торецьк, завдали два авіаудари по Очеретиному: наслідки атак рф на Донеччину

 • 29756 переглядiв

У Донецькій області російські війська здійснили 10 обстрілів, скинувши бомбу КАБ-250 на Торецьк, провівши два авіаудари по Очеретиному, в результаті яких було пошкоджено будівлі, та пошкодивши газопровід у Костянтинівці, що призвело до жертв та значних пошкоджень цивільної інфраструктури.

У Донецькій області минулої доби російські війська здійснили 10 ударів по населених пунктах, на Торецьк скинули бомбу "КАБ-250", по Очеретиному завдали два авіаудари, пошкодивши п'ятиповерхівку та підприємство, у Костянтинівці перебито газопровід. Про це у понеділок повідомили у ГУНП в області та голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Деталі

Протягом доби поліція зафіксувала 2087 ворожих обстрілів на Донеччині. Під ударом перебували 8 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, селище Очеретине, села Єлищаветівка, Зоря, Предтечине.

"Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 400 людей, у тому числі 13 дітей", - повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram.

За даними поліції, за добу пошкоджено 20 цивільних об’єктів – 14 житлових будинків, підприємство, автомобілі, газопровід. Зокрема:

▪️ З артилерії росія обстріляла Часів Яр – вбила людину, пошкодила приватну оселю.

▪️ У Єлизаветівці внаслідок артудару поранено цивільну особу.

▪️ На Торецьк окупанти скинули бомбу "КАБ-250", руйнувань зазнали 9 приватних будинків.

▪️ Два авіаудари війська рф завдали по Очеретиному – пошкоджено житлову п'ятиповерхівку та підприємство.

▪️ У Костянтинівці постраждали три приватних оселі та 4 автомобілі, перебито газопровід.

За даними голови ОВА, також в Очеретинській громаді зруйновано будинок у Соколі. У Кураховому пошкоджено будинок, ще один - у Прогресі Гродівської громади. У Лиманській громаді обстріляні Торське і Терни. У Стародубівці Миколаївської громади пошкоджено 5 будинків. У Званівській громаді обстріляні Переїзне і Верхньокам'янське.

Окупанти вбили ще одного жителя Донеччини, одного поранили08.04.24, 08:50 • [views_0]