promyslovist-upershe-vydaie-10-bohdan-tsoho-misiatsia-zelenskyi-povidomyv-pro-zrostannia-viiskovoho-vyrobnytstva

"Промисловість уперше видає 10 "Богдан" цього місяця": Зеленський повідомив про зростання військового виробництва

 • 22399 переглядiв

Президент Зеленський повідомив про зростання внутрішнього військового виробництва в Україні, зокрема про 10 "Богдан" цього місяця, довгострокові контракти з підприємствами.

Президент Володимир Зеленський заслухав звіт про надходження техніки та боєприпасів, розподіл по бойових та комплектування резервних бригад, а також повідомив про зростання внутрішнього військового виробництва в Україні, зокрема про 10 САУ "Богдан" цього місяця і про боротьбу з російськими пропагандистськими телесигналами, пише УНН.

Деталі

"Щоденний звіт про безпекову ситуацію в Україні", - зазначив Зеленський у соцмережах.

З його слів, були "доповіді про надходження техніки та боєприпасів". "Розподіл по бойових та комплектування резервних бригад", - вказав він.

Федоров: на фронт передали 2 тисячі засобів РЕБ ближньої дії17.04.24, 15:40 • [views_0]

Частка власного виробництва постійно зростає. Держава укладає з нашими підприємствами серйозні, тривалі контракти, які дають прогнозованість, можливість набирати людей і залучати інвестиції. Вже цього місяця наша промисловість уперше видає 10 "Богдан", у травні й далі – ще більше

- повідомив Зеленський.

З його слів, МВС доповіло про завершення пошуково-рятувальної операції в Чернігові та ліквідацію наслідків нічного обстрілу безпілотниками.

Удар рф по Чернігову: пошуково-рятувальна операція завершена18.04.24, 09:11 • [views_0]

"Також було важливе обговорення методів боротьби з російським пропагандистським телевізійним сигналом у прикордонних регіонах. Складне технічне завдання, але є власні розробки, які можуть із ним впоратися", - зазначив Президент.

TikTok заблокував на території України низку каналів, що поширюють фейки та пропаганду рф – ЦПД18.04.24, 11:04 • [views_0]