novyi-rechnyk-ok-pivden-vybudovuie-komunikatsiiu-z-zhurnalistamy-odeshchyny

Новий речник ОК "Південь" вибудовує комунікацію з журналістами Одещини

 • 24524 переглядiв

Дмитро Плетенчук, новий керівник Центру стратегічних комунікацій Південного оперативного командування, зустрівся з журналістами Одеської області, щоб обговорити розвиток подальшої комунікації та співпраці в регіоні.

Новий начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук обговорив із журналістами Одещини основні питання розбудови подальшої комунікації та співпраці в області. Про зустріч Плетенчук повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає УНН.

Сьогодні провели важливу зустріч у форматі "off the record" з представниками місцевих ЗМІ Одещини на базі Суспільне Одеса в їхньому чудовому Odesa Hub. Обговорили основні питання розбудови подальшої комунікації та співпраці в області. Відверто, чесно, продуктивно. Працюємо далі.

– написав Плетенчук.

Додатково

Від початку цього тижня Дмитро Плетенчук, речник Військово-Морських Сил Збройних Сил України, зайняв додаткове "крісло" керівника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня, замінивши на цій посаді Наталію Гуменюк.

Цьому передувала колективна скарга журналістів до  до Головнокомандувача ЗСУ, Міністра оборони та начальника Генштабу. Медійники вимагали звільнити Гуменюк з посади офіцера з комунікацій ОК "Південь" за її заборону висвітлення військових злочинів росії та введення необґрунтованих обмежень на роботу ЗМІ.

З аналогічною вимогою вони звернулися до комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

19 квітня полковник Наталія Гуменюк була звільнена з посади начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.